Nokia Lumia va publica update-ul la Windows Phone 7.8. Windows Phone 7.9 e in lucru?!

13

Nokia si-a incitat fanii, prin aparitia Lumia 800 si Lumia 900. Nu vrea sa-i dezamageasca pe cumparatorii celor doua terminale asa ca, in curand, va publica update-ul pentru Windows Phone 7.8.

Cu toate ca Windows Phone 8 a fost lansat de curand, Nokia nu poate sau, mai bine zis, nu doreste sa renunte la WP 7.8, asteptandu-ne ca actualizarea sa se petreaca mai devreme de trimestrul 1 din 2013, poate chiar in preajma sarbatorilor de iarna, perioada in care se asteapta profituri.

Intentia finlandezilor este de a aduce o parte din update-urile WP 8 pe telefoanele ce detin vechiul WP 7, precum Lumia 800 si 900, disponibile si in magazinele din Romania.

De asemenea, compania Nokia lucreaza de zor la versiunea de update WP 7.9 pentru aceleesi telefoane numite mai sus. Zvonul vine de la Nokia Germania, care sugereaza ca vor exista si alate imbunatatiri la WP 7x. Asta nu face decat sa provoace rumoare, dand de gandit ca este vorba de WP 7.9, insa ramane de vazut.

Inca nu au aparut informatii oficiale privind si celelalte terminale, precum Nokia Lumia 610 sau 710, dar un lucru este sigur: cele doua terminale Lumia, 800 si 900, vor primi update-ul la Windows Phone 7.8. cat despre viitorul WP 7.9, ei bine, acesta ramane incert.

Sursa: Gsmarena