Nokia Lumia 630 a ajuns la vanzare in Asia, umeaza UE si SUA

39

Nokia a anuntat ca smartphone-ul Lumia 630 si Lumia 630 dual-SIM vor incepe sa fie disponibile pe pietele din Asia din aceasta saptamana. Dispozitivul va ajunge foarte curand si in tarile din Uniunea Europeana, dar si in Statele Unite.

 

Lumia 630 este primul smartphone Nokia care va rula sistemul de operare Windows Phone 8.1. Acest sistem de operare aduce asistentul vocal Cortana, Action Center si o gama de optiuni de personalizare mai larga. In plus, se vor include si o serie de noi aplicatii ca Data Sense, Wi-Fi Sense si Storage Sense.

 

In ceea ce priveste dotarile tehnice, Lumia 630 incorporeaza un ecran LCD de 4.5 inci de tip FWVGA ClearBlack IPS, acoperit cu un strat protector Gorilla Glass 3. Smartphone-ul este alimentat de un procesor de 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400, are o memorie RAM de 512 MB si o capacitate de stocare de 8 GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD.

 

Smartphone-urile Lumia 630 si Lumia 630 dual-SIM costa 119 euro, respectiv 129 de euro, fara TVA. Pretul pentru piata din UE va fi, probabil, in jur de 150 de dolari. Disponzitivele vin in mai multe game de culori: portocaliu, verde, galben, alb si negru.

 

Πηγή: GSM Arena