Nokia Lumia 1020 se arata intr-o noua imagine

25

Dupa cate se pare, americanii de la AT&T sunt primii operatori care vor comercializa cameraphone-ul Nokia Lumia 1020, spre sfarsitul acestei luni.

Mai sunt cateva zile pana cand vom afla cu certitudine ce are de oferit Lumia 1020, cu toate acestea, cei care au intrat deja in posesia unor imagini sau informatii despre acest dispozitiv nu se pot abtine si publica un nou set de specificatii.

In prima faza, Lumia 1020 va fi disponibil in cele trei culori afisate in imaginea de mai sus si va avea un senzor de 41MP. Imaginile capturate vor avea rezolutii maxime de 32MP (format 16:9) sau 38MP (format 4:3). Telefonul va dispune de stabilizare optica a imaginii, apertura F2.2, soft dedicat, Pro Camera si de cele mai noi tehnologii disponibile telefoanelor mobile: NFC si incarcare fara fir. Lumia 1020 va fi livrat cu 32GB stocare interna si, in premiera pentru un telefon WP8, cu 2GB de RAM.

Mai multe detalii in legatura cu specificatiile tehnice, imagini oficiale, pret si disponibilitate, sunt asteptate saptamana viitoare.