Nokia Catwalk, 920-ul de aluminiu cu aspect si camera noua

17

Urmasul lui Nokia Lumia 920 a fost prezentat la MWC 2013 doar unui grup select si nu a fost permisa publicarea niciunui articol despre varianta metalica a pionierului Windows 8, botezata Catwalk.

Un blogger rus nu a mai reusit sa tina secreta prezentarea Nokia si a declarat ca smartphone-ul Nokia Catwalk va avea o infatisare complet noua ce va beneficia de proprietatile cele mai importante ale aluminiului, rezistenta mare si greutate redusa.

Nokia schimba si camera foto destinata lui Catwalk. Camera PureView de pe Lumia 920 este considerata de multi ca fiind cea mai buna din sectorul telefoanelor mobile, dar finlandezii nu fac greseala de a stagna ca in trecut si au pregatit pentru cutia de aluminiu o camera 920 PureView Phase 2. In rest, electronica din Catwalk se pare ca va coincide cu cea din Lumia 920.

Deocamdata sistemul de operare anuntat pentru Catwalk este Windows Phone 8. Daca estimarile sursei se adeveresc si Catwalk va fi lansat iarna aceasta, Nokia Catwalk ar putea fi primul telefon cu Windows Blue.

Sursa: stuff.tv