Nokia anunta “telefonul Facebook” 205 Asha

32

Compania finlandeza Nokia a anuntat astazi Asha 205, primul telefon dotat cu un buton pentru Facebook. Calcand pe urmele, nu atat de popularului HTC Chacha, Nokia Asha 205 dispune de un buton dedicat Facebook, care ofera acces one-click pentru reteaua de socializare.

Telefonul, destinat celor ce doresc un aparat ieftin care sa le permita navigarea pe internet, vine de asemenea cu o noua caracteristica, denumita Slam, conform celor spune de firma finlandeza, face partajarea destul de usoara.

Nokia explica, “Sa presupunem ca faceti o fotografie, selectati Trimiteti si apoi Slam din lista. Aceasta detecteaza rapid cel mai apropiat dispozitiv dotat cu Bluetooth si ofera acelui dispozitiv fisierul.

 Nokia Asha 205 dispune, de asemenea, de un ecran color 2.4 in, o tastatura completa QWERTY, o camera VGA, pana la 32 GB de stocare interna si o durata de viata a bateriei de 11 ore. De asemenea vine cu o serie de aplicatii preinstalate, inclusiv Facebook si Twitter, si va fi disponibil in negru, alb si roz.

“Oamenii din jurul lumii foloseste Facebook pe mobile pentru a se conecta si partaja cu prietenii lor”, a declarat Javier Olivan, sef de crestere, angajare si mobile pentru Facebook.
“Ne concentram pe furnizarea de cea mai buna experienta Facebook pentru cat mai multi oameni posibili, iar parteneriatul nostru cu Nokia completeaza perfect strategia noastra de a oferi oamenilor din intreaga lume o experienta bogata pe Facebook pentru a patra legatura cu prietenii lor “.

Nokia Asha 205 va fi disponibil inainte de sfarsitul anului, costa in jur de 62 de dolari, data lansarii nu este inca stabilita.

Sursa:www.theinquer