Noile monitoare de la BenQ aduc calitate full HD si conectivitate MHL

22

BenQ a lansat noile monitoare din seria EW, prin care te poti juca sau poti vedea pozele din vacanta impreuna cu prietenii tai, fara sa mai transferi continutul de pe smartphone sau tableta. Conectezi dispozitivul la monitor si poti vedea pe monitoarele EW2440L sau EW2740L tot ce vrei, la calitate full HD, datorita conectivitatii MHL cu care sunt dotate noile monitoare BenQ.

 

EW2440L vine cu un display de 24 inch, cu modul Cinema si functia Super Resolution, pentru o calitate superioara a imaginii datorita amplificarii denstitatii pixelilor. Cel de-al doilea model, EW2740L, are un ecran de 27 inch, rezolutie full HD, functie Smart Focus prin care sa evidentiezi un anumit cadru de pe ecran care ti-a atras atentia in mod special. La fel ca EW2440L, vine cu modul Cinema, cu functia Super Resolution si cu conexiunea MHL pentru smartphone sau tableta.

 

Ambele modele dispun de tehnologia Flicker-free, astfel ca imaginea se adapteaza la toate nivelurile de luminozitate, printr-un circuit de control al iluminarii din spate care anuleaza intreruperile de lumina, pentru o mai buna experienta vizuala si un confort sporit al ochilor. Nu in ultimul rand, monitoarele BenQ au patru moduri presetate Low Blue Light, pentru a putea utiliza monitorul atat timp cat ai nevoie, fara ca ochii tai sa fie mult solicitati cum se intampla din cauza luminii albastre.   

 

Noile monitoare BenQ EW EW2440L și EW2740L sunt disponibile prin partenerii oficiali BenQ din Romania: Darer, IT Direct, Network One Distribution, MGT Educational la preturile de 979 lei, respectiv 1299 lei.