Noi teste de autonomie pentru bateria de Samsung I9505 Galaxy S4 dupa ultimul update de software

15

Samsung I9505 Galaxy S4, varianta cu procesor Snapdragon 600, a primit o actualizare de software. Cu aceasta ocazie s-au performat noi teste pentru autonomia bateriei. Testele facute dupa actualizare software releva faptul ca performantele bateriei s-au imbunatatit, propulsand Samsung Galaxy S4 in topul smartphone-urilor cu performante crescute pentru baterie.

Autonomia in convorbire a crescut simtitor, insa bateria se consuma destul de repede cand folosesti internetul. Playback-ul video a compensat performantele slabe pe care le are bateria de la S4 pentru navigare pe internet. Ultimul flagship de la Samsung a depasit iPhone 5 si Galaxy Note II la testele de baterie pentru vizionare de clipuri.

Performatele pentru baterie in standby nu au fost modificate de ultimul update, insa se poate observa o performanta imbunatatita pentru testele individuale care au reusit sa creasca autonomia de la 63 de ore la 69.

Samsung Galaxy S4 a fost unul dintre cele mai performante smartphone-uri in termeni de autonomie a bateriei iar cu ultima actualizare a devenit chiar mai bun.

Πηγή: GSM Arena Blog