Noi imagini de inalta rezolutie in Google Maps si Google Earth

22

Google a adaugat noi imagini de inalta rezolutie pentru anumite locuri din Google Maps si Google Earth. Astfel, utilizatorii vor beneficia de detalii mai clare si mai bogate, in cazul anumitor locuri. De acum, 164 de orase din 108 tari si regiuni (inclusiv Washington si Australia) pot fi vizualizate prin intermediul unor imagini mai bune.  Aceste imbunatatiri fac parte din actualizarile obisnuite ale Google, cu precizarea ca elementul deosebit este updatarea imaginilor de tip aerian, a celor la unghi de 45 de grade si a celor din satelit.

Utilizatorii pot acum sa exploreze orasul Seattle prin intermediul unor imagini de inalta calitate. Modul de vizualizare la 45 inclinatie de 45 de grade a fost aplicat pentru 60 de orase, 40 dintre ele fiind in Statele Unite. In afara SUA, optiunea mai poate fi folosita in Elvetia si Luxemburg. Utilizatorii pot acum sa vada Castelul Thun, la un unghi de 45 de grade, cu rezolutie maxima, astfel ca vor putea observa si structura in sine, nu numai acoperisul acesteia.

Google a alcatuit o lista cu orasele care au fost actualizate cu imagini de inalta rezolutie, impartindu-le pe categorii  de moduri de vizualizare – aerian, satelit sau cu inclinatie de 45 de grade. Cele ma importante orase care au primit actualizarea vizualizarii la unghi de 45 de grade sunt:  Baltimore, Iowa City, Queensbury, Portland, Toledo si Kalamazoo. In categoria vizualizare aeriana, imagini de rezolutie inalta au fost adaugate oraselor Jacksonville,  St. Louis, Idaho Falls, Cedar Rapids si altele. In cele din urma, actualizarea care a imbunatatit imaginile satelit include o varitate de tari: SUA, Mexic, Canada, Franta, Noua Zeelanda, Antarctica, Australia, Japonia si Coreea.

Noile imagini de inalta rezolutie pe care Google le-a introdus pot fi vizualizate atat de pe sistemele desktop, cat si folosind dispozitivele mobile.

 

Sursa: SlashGear