Noi functii Google Now ar putea fi lansate saptamana viitoare

  15

  Nexus 5 se descurca deja excelent cu serviciul Google Now, mai ales ca acest serviciu si-a adaugat acum un serviciu de ascultare vocala. Aceasta adaugire face cautarile prin intemediul Google Now si mai usor de folosit.

   

  Totusi, se pare ca Google a lansat Nexus 5 inainte ca toate imbunatatirile Google Now sa fie implementate si se pare ca incepand cu 13 noiembrie vor aparea si alte functii noi. Una dintre posibilele imbunatatiri vizeaza faptul ca Google Now incearca sa devina mai “comunicativ”. Asta inseamna ca serviciul ar putea raspunde utilizatorilor, dupa ce acestia initiaza accesarea vocala a unei anumite functii. Spre exemplu, daca utilizatorul a cerut sa trimita un mesaj, dar nu a precizat decat prenumele destinatarului, aplicatia ii va cere detalii suplimentare pentru a putea selecta un anume contact din agenda telefonica.

   

  In plus, Google Now va avea o integrare mai buna cu aplicatiile care ruleaza pe smartphone pentru ca va cauta si va lansa acele aplicatii de care aveti nevoie, cand aveti nevoie. De asemenea, vor exista schimbari in bine si la nivelul acuratetii cautarilor. Asta va insemna ca informatiile pe care le primiti vor fi mai detaliate si mai bine localizate pentru a va satisface nevoile.

   

  Nu este clar de ce Google nu a integrat aceste noi optiuni odata cu lansarea sistemului de operare Android 4.4 KitKat, insa cu siguranta vor exista imbunatatiri pe viitor.

   

  Πηγή: PocketNow