Noi extraoptiuni pentru utilizatorii cartelei Vodafone

  29

  Vodafone a lansat un nou portofoliu de extraoptiuni in care sunt incluse voce in retea, voce nationala, precum si trafic de date. Extraoptiunile ofera utilizatorilor de cartele comunicare nelimitata prin SMS, in orice retea nationala.

  De exemplu, cu extraoptiunea in valoare de 6 Euro credit, clientii Vodafone pot comunicat nelimitat, in orice retea nationala, prin SMS. Mai mult, acestia primesc si 2000 de minute in retea, 100 de minute nationale si 150 MB trafic de date.

  Pentru cei care au nevoi extinse de navigare online, prin extraoptiunea de 8 Euro credit primesc de doua ori mai mult trafic de date, 300 MB, precum si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, 2000 de minute in retea si 100 de minute nationale.

  Pentru utilizatorii care comunica in principal prin apeluri, Vodafone a lansat extraoptiunea care aduce, pentru 6 Euro credit, 2000 de minute si SMS-uri in retea, 150 minute nationale si in retelele fixe internationale, alaturi de 50 MB trafic de date. Destinatiile internationale incluse sunt retelele fixe din Uniunea Europeana, fixe si mobile din SUA, Canada si Israel.

  Utilizatorii care au consumat o parte dintre beneficiile cartelei sau au nevoie de mai multe minute, SMS-uri sau trafic de date intr-o anumita perioada, pot accesa de acum si noile oferte Plus. Acestea se pot activa impreuna cu orice extraoptiune de baza si primesc valabilitatea acesteia.

  Astfel, pentru 2 Euro credit, pot opta pentru SMS-uri nelimitate in retelele nationale, sau pentru 150 MB Internet pe mobil sau pentru 50 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale.

  Pentru un Euro credit, optiunile sunt 50 MB Internet pe mobil sau 25 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale.

  Clientii care activeaza cartela Vodafone si au un credit de minim 6 Euro primesc un bonus de inca 6 Euro credit, pentru orice nevoi de comunicatii. Creditul poate fi consumat pentru orice serviciu, oricand decid utilizatorii.

  De asemenea, utilizatorii pot opta in continuare si pentru noul portofoliu de extraoptiuni Total.