Noi exclusivitati Nokia apar de pe Xbox pentru Windows Phone 7: Spy mouse-ul si Trivial Pursuit

26

Wow, Nokia este agresiva in ultima vreme, scopul este sa atraga jucatorii de Xbox, in utilizarea celor din Lumia Windows Phone. Cu doua saptamani in urma au publicat exclusiv The Game of Life, Jet Set Go si Parking Mania, exclusivul lor port de Connect 4 a scazut la 99 de centi peste weekend, si Mirror Edge tocmai a devenit gratuit pentru toti detinatorii de Lumia. Un alt as scos din maneca a celor de la Nokia sunt doua jocuri exclusive de pe Xbox, Spy Mouse si Trivial Pursuit, ambele apartinand Electronic Arts o companie americana care produce si comercializeaza jocuri video pentru computere si console de jocuri.

Spy Mouse

Spy Mouse – $2.99

In fiecare din cele 80 de niveluri va trebui sa il ajutati pe agentul mouse, secretul este sa  ajungem la obiectivul sau in timp ce sustrage pisici mortale. Nu numai ca veti trage o linie pentru a-l conduce, dar mouse-ul poate utiliza UPS de putere, gadget-uri, si alte trucuri pentru a rezista in fata dusmanilor sai, felinele.

Trivial Pursuit

Trivial Pursuit- $2.99

Joaca-te pentru a te distra cu Trivial Pursuit si testeaza-ti cunostintele! Jocul nou-nout de la EA contine, incredibil, 1000 de intrebari care sa te tina in joc mereu si mereu. Umple-ti cercul cu triunghiuri in modul “Clasic” sau alearga contra-cronometru pentru a trece primul linia de sosire in noul mod “Urmarire”. Fie ca esti maestru in materie de divertisment sau de geografie, vei putea aborda toate categoriile interesante in acest joc distractiv pentru toti.