Noi canale TV in grila Telekom Romania

122

Incepand de astazi, oferta Telekom TV se imbogateste cu doua noi canale: Paramount Channel si Nick Jr. Acestea sunt disponibile clientilor Telekom Romania de televiziune prin satelit, IPTV si cablu digital. Paramount Channel este inclus in pachetul de baza TV S, iar Nick Jr. in pachetul TV M.

 

De asemenea, canalele Comedy Central Extra si Nickelodeon figureaza, incepand de astazi, in pachetul de baza TV S, din oferta Telekom Romania.

 

Astfel, clientii Telekom Romania Communications beneficiaza de 3 canale suplimentare in pachetul de baza TV S: Paramount Channel, Comedy Central Extra si Nickelodeon.

 

Posturile nou introduse acopera o gama larga de tematici. Iubitorii de film au la dispozitie Paramount Channel, dedicat filmelor de calitate, precum si Comedy Central Extra, dedicat filmelor de comedie, dar si serialelor sau emisiunilor de divertisment. Nick Jr. postul TV fara reclame, dedicat copiilor, ofera continut amuzant pentru cei mai tineri telespectatori ai familiei, in timp ce Nickelodeon aduce programe educationale si distractive, dedicate publicului tanar.