Nintendo ar putea lansa o versiune mini a consolei Wii

20

Poate ca acum toata atentia este indreptata catre consola Wii U, dar asta nu inseamna ca Nintendo abandoneaza complet consola Wii. Un zvon aparut pe site-ul Nintendo World Report sustine ca Nintendo se pregateste sa lanseze o versiune mini a consolei Wii.

Nontendo World Report ar fi primit informatia de la un angajat al unui mare retailer, dar refuza sa precizeze despre ce firma este vorba. Potrivit sursei din interiorul companiei care va vinde produsul, Wii Mini este programat sa se lanseze pe 7 decembrie 2012. Pachetul de vanzare va include un dispozitiv cu sensor, un nunchuck si o telecomanda Wii Plus, gadget standard pentru consolele Wii.

Din pacate nu exista niciun fel de informatie in ceea ce priveste pretul sau dimensiunea viitoarei console Wii Mini. Totusi, este greu de crezut ca noua consola va fi cu mult mai mica, tinand cont ca Wii este deja mai mica decat consolele concurente Xbox 360 si PS3. Noile console Wii lansate deja de Nintendo se vand la un pret de aproximativ 130 de dolari, deci  este putin probabil ca firma sa comercializeze Wii Mini la un pret mult mai mare.

Tot ce pot sa faca utilizatorii in momentul de fata este sa astepte. Daca Nintendo va lansa cu adevarat o consola Wii Mini pe 7 decembrie, inseamna ca nu va mai trece mult pana cand aceasta lansare va fi anuntata oficial. O asemenea lansare nu este neaparat necesara, insa va permite companiei sa isi mareasca vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna, chiar daca Wii Mini va ramane doar la stadiul de zvon.

 

Sursa: SlashGear