Nintendo anunta ca va intrerupe programul de loialitate Club Nintendo

36

In ultimii 10 ani, Nintendo a avut diverse programe de loialitate pentru fanii jocurilor pe care compania le ofera. Primele programe de loialitate au fost VIP 24:7 si Club Member, care au inceput in mai 2002. Din decembrie 2007, Nintendo a combinat aceste doua programe si a creat unul nou, numit Club Nintendo. Compania a anuntat recent ca va intrerupe acest program si ca lucreaza pentru crearea unuia nou.

 

Nintendo a mai precizat ca utilizatorii care se vor inscrie in noul program de loialitate pe care firma vrea sa il lanseze vor primi in joc gratuit numit Flipnote Studio 3D, compatibil cu Nintendo 3DS. Membrii Club Nintendo vor trebui sa-si foloseasca stelele pe care le au in acest serviciu pana la data de 30 septembrie 2015, sau le vor pierde atunci cand Club Nintendo se va inchide. Compania sustine ca exista inca multe lucruri pe care le pot cumpara cei din Club Nintendo in portofoliul destinat lor.

 

Incepand cu data de 1 aprilie 2015, Club Nintendo nu va mai oferi carduri de inregistrare de produse pentru a permite inscrierea jocurilor in acest program. In plus, pe 20 aprilie 2015, inregistrarea jocurilor digitale cumparate de eShop va inceta. 30 septembrie 2015 reprezinta ultima zi in care Club Nintendo va mai functiona, dupa acesta data utilizatorii nu il vor mai putea accesa.

 

Noile dispozitive Nintendo 3DS si 3DS XL are se vor lansa pe 13 februarie nu vor fi inregistrate in Club Nintendo.

 

Πηγή: Slashgear