Nikon Coolpix S01 – o jucarie!

24

 

Nikon Coolpix S01 are un aspect minimalist, cu o carcasa de plastic disponibila in cinci culori. Obiectivul cu plaja focala de 29-87 mm ofera un zoom optic 3x si are o diafragma de F3,3-5,9. In spatele sau se gaseste un senzor CCD foarte mic (1/2.9″) cu o rezolutie de 10 MP. Valorile ISO variaza intre 80 si 1600, iar focalizarea in modul Macro se face de la 5 cm.

 

Dimensiunile compacte ale lui Nikon S01 vin cu cateva compromisuri. Acumulatorul este integrat, la fel ca memoria interna. Utilizatori vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o cantitate de 8 GB, decenta in conditiile date. Atat transferul imaginilor, cat si incarcarea acumulatorului se fac prin intermediul unui cablu USB cu mufa speciala. Pierderea lui face aparatul inutilizabil dupa o perioada de timp. Ecranul de 2.5″ cu o rezolutie scazuta este sensibil la atingere, insa are un senzor de tip rezistiv. Butoanele fizice au fost inlocuite cu unele virtuale pe ecran.

 

Aparatul foto Nikon Coolpix S01 poate filma la rezolutie 720p si ofera o serie de filtre creative pentru imagine. Pretul aparatului va fi de aproximativ 180 $ peste ocean. Nikon Coolpix S01 va intra pe piata in luna septembrie.

 

Sursa: orange.ro