Nike a prezentat noul FuelBand SE

28

Inovativa bratara care monitorizeaza activitatea fizica zilnica tocmai a primit un upgrade, Nike anuntand varianta imbunatatita a gadget-ului FuelBand SE.

Versiunea imbunatatita a fost anuntata  de companie in cadrul evenimentului NikeFuel Forum. Device-ul va fi disponibil in magazine incepand cu luna noiembrie a acestui an la un pret recomandat de 149 de dolari. FuelBand SE va veni in diverse culori si cu capabilitati de moniorizare imbunatatite, Nike folosind un nou algoritm de calculare a miscarilor fizice, facand device-ul mult mai greu de indus in eroare.

FuelBand SE va avea o mai buna rezistenta la apa, conectivitare Bluetooth 4.0 si o versiune noua pentru aplicatia de mobile. Aceasta va putea fi controlata cu ajutorul unui singur buton. Display-ul tactil multi led va putea arata si ora exacta, o alta imbunatatire fata de variantele anterioare.

Aplicatia de iPhone Nike+Running va include si optiunea de partajare a fotografiilor realizate in timpul antrenamentului pe retelele de socializare. O astfel de aplicatie nu va fi disponibila pentru moment si pentru utilizatorii de Android.

Πηγή: CNET