Niantic Labs combate obezitatea

27

Toate viralele misterioase ale celor de la Niantic Labs au capatat o forma si un inteles ieri cand a fost publicat un trailer si noi informatii despre jocul Ingress.

Jocul propune posesorilor de smartphone-uri sa incerce un MMO in care bati drumurile cu talpa in locul click-ului. Pentru moment se afla in stagiul de closed-beta, este disponibil pentru Android 2.3 sau mai nou si trebuie solicitata o invitatie pe website-ul ingress.com. Utilizatorii de iPhone-uri au fost luati deasemenea in vizor, urmand sa fie primiti si ei cat de  curand in lumea Ingress.

 

ingress

Aplicatia ii imparte pe jucatori in doua tabere The Enlightened sau The Resistance si ii trimite la cules de XM (Exotic Matter) din locatii prezente in lumea reala. Cele doua factiuni se vor “lupta” pentru apararea sau cucerirea unei portiuni cat mai mari de teritoriu, iar lucru in echipa este esential avand in vedere ca un singur joc poate dura intre 12 si 18 luni.

Din pacate invitatia noastra nu a sosit in timp util pentru a scormoni prin Ingress, asa ca incercam sa va starnim interesul cu clipul de mai jos.

Sursa: engadget.com