Nexus 7 – cea mai bine vanduta tableta Android?

29

Tableta Nexus 7 este, cu siguranta, unul dintre gadgeturile Android deosebite care se ridica la standardele si renumele impuse de gama Nexus. Acesta este si unul dintre motivele pentru care tableta Nexus 7 s-a vandut extrem de bine. Carphone Warehouse, cel mai mare retailer de dispozitive mobile din Europa, a declarat ca Google Nexus 7 este cea mai bine vanduta tableta Android din istoria firmei de vanzari.

Tableta celor de la Google a eclipsat clar celelalte dispozitive din aceeasi categorie ca gamele Asus Transformers, Galaxy Tab, precum si tabletele Amazon Kindle Fire HD si NOOK Tablet de la Barnes & Nobles.

Totusi, Nexus 7 este cu mult in urma iPad, dar tabletele de dimensiunea celei de la Google (7 inci) au inceput sa aiba o din ce in ce mai mare cautare. Acelasi retailer European, Carphone Warehouse, a inceput sa primeasca din ce in ce mai multe comenzi pentru tabletele mici care folosesc sistemul de operare Android 4.1 JellyBean.

Graham Stapleton, directorul Biroului Comercial de la Carphone Warehouse, a declarat ca “s-a observat o adevarata schimbare in comportamentul consumatorilor si in modului in care acestia isi utilieaza tabletele, favorizandu-se din ce in ce mai mult vizioanrea pe fuga a materialelor. Acum a devenit un fapt obisnuit sa vezi oameni folosind tablete in transportul in comun dimineata, sau persoane care se pun la curent cu stirile zilei in cafenea, iar gadgeturile mai mici fac toate aceste lucruri mai usoare”.

 

Sursa: SlashGear