NetCamp ofera acces gratuit antreprenorilor web si mobile

25

Pe 22 noiembrie 2012, va avea loc cea de-a sasea editie NetCamp, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cel mai vechi eveniment din Romania dedicat  antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor mobile. 

Anul acesta, NetCamp face inca un pas inainte pentru a sprijini comunitatea locala de antreprenori. Ofera gratuit acces la eveniment, in baza unei invitatii, acelor persoane care fie au deja un proiect web ori mobile, fie sunt in stadiul de idee, fie doar tatoneaza teritoriul start-up-urilor tech.

Desfasurat pe parcursul unei zile, evenimentul cuprinde conferinte, seminarii si dezbateri pe cele mai actuale subiecte din dezvoltarea web si mobile. De altfel, invitati in grupul de vorbitori vor fi o serie de romani care au cunoscut deja succesul in lumea tech si pot impartasi experiente si studii de caz relevante.

“Ne plac intotdeauna succesele de rasunet international, insa cel mai adesea gasim inspiratia si motivatia in cei de langa noi. De la aceasta idee am pornit, sa oferim bune practici si exemple palpabile si aplicabile. Vad ca deja romanii nu mai viseaza sa faca un nou Google ori un nou Facebook si se indreapta spre proiecte care rezolva sau raspund unor probleme. Ne bucuram ca avem alaturi de noi companii mari si puternice care au inteles ca prin educatie si emulatie, comunitatea noastra va creste. Cu ajutorul resurselor lor oferim gratuit acest eveniment”, a declarat Cristian Manafu, initiatorul NetCamp.

Partenerii NetCamp in 2012 sunt: Nokia, Microsoft, Vodafone, Ursus Breweries si Simplus.

Sub umbrela NetCamp si-au gasit in acest an locul patru initiative:

Start Up Now! – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online. 
 

MobileDev – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.
 

WeWorkWeb – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale. 

Mobile Demo Zone –  zona speciala de expozitie pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, care vor avea oportunitatea sa-si prezinte aplicatiile si sa interactioneze cu alti antreprenori si specialisti in domeniu. 
 

Participarea la NetCamp este GRATUITA si se face pe baza unei invitatii nominale. Aceasta va fi oferita de organizator sau parteneri. Exista doua tipuri de invitatii full-day (pentru intreg evenimentul) si half-day (pentru micro-evenimente). Mai multe detalii gasiti aici.