Neptune Pine – ceasul de mana inteligent cu sistem Android

28

Neptune Pine este un ceas de mana inteligent care ruleaza sistemul de operare Android. Dispozitivul beneficiaza si de propria sa cartela micro SIM care ii permite sa fie folosit la fel ca si un telefon mobil. Intr-adevar, ceasul nu este nici cel mai mic, nici cel mai subtire dintre cele de pe piata, dar pe pasionatii de tehnologie nu ar trebui sa ii deranjeze acest aspect.

Multumita acelei cartee mico SIM, utilizatorii pot naviga si pe internet, pot trimite sms-uri sau pot initia apeluri. Asa cum am precizat mai sus, ceasul ruleaza sistemul de operare Android, insa intr-o forma  mult modificata numita Leaf OS. Acest sistem de operare este conceput special pentru ecranul foarte mic (de 2.5 inci) al ceasului. Neptune Pine mai incorporeaza si o camera foto de 5 megapixeli, are Wi-Fi si Bluetooth integrate. In plus, beneficiaza de conectivitate 3G GSM.

Cel mai cunoscut model de ceas inteligent a fost creat de Apple si a avut la baza dispozitiul iPod nano. Totusi, micul iPod pe care utilizatorii il purtau la mana parea urias, incorporand un ecran de 1.5 inci. Neptune Pine pare, prin comparatie, foarte mare si, pe langa asta, este si destul de scump.

Ceasul inteligent Neptune Pine costa 335 de dolari in varianta cu memorie interna de 8 GB si 395 de dolari in varianta cu memorie interna de 32 de GB. Livrarile pentru ceas sunt asteptate sa inceapa in  trimestrul al treilea al acestui an.

 

 

Sursa: TGDaily