Nebula, lampa gadget care aduce nori si alte conditii meteorologice in propria casa

24

Ce ziceti de o lampa care aduce in casa vremea de afara? Pare virtual, la prima vedere, dar va fi pe cat se poate de real. Este vorba de un nou gadget, denumit Nebula Weather Station care, pur si simplu, se leaga la reteaua din casa, afisand o lumina aurie intensa ori genereaza nori in ideea de a reflecta vremea de afara.

Dintr-o combinatie de azot lichid, apa calda si un aspirator de mare putere genereaza efecte spectaculoase. Din pacate, nu poate genera si picaturi de apa pentru a simula ploaia.

Nebula aduce vremea probabila pentru urmatoarele 48 de ore de pe un server tert pe care il puteti modifica dupa preferinte. Lampa ar putea fi folosita, cu usurinta, ca o sursa de lumina, reglandu-i culorile, in functie de intensitatea dorita.

Nebula Weather este un produs revolutionary, realizat de Micasa LAB, iar posesorii de Nokia Lumia se pot conecta prin Wi-Fi. Asadar, cand afara este o zi tulburata de nori si ploi, te poti bucura de o zi minunata la tine in casa.

Inca nu detinem informatii cu privire la data de lansare si un pret pentru acest gadget, dar ne putem entuziasma urmarind clipul de mai jos.

Sursa: The Verge