N1 este noua tableta Nokia, cu Android si design asemanator iPad Mini [video]

29

Nokia nu iese din joc si incearca sa isi improspateze numele pe piata cu un produs nou, dupa ce Microsoft a renuntat la brand in linia dispozitivelor Lumia. Nokia prezinta o tableta cu Android, numita N1, care arata ca un iPhone gigant si care va costa 250 dolari odata ce va fi lansata mai intai in China, prin februarie 2015, cu Rusia ca punct de piata urmator.

 

Spre deosebire de tableta Nokia Lumia 2520, Nokia N1 este facuta dintr-un singur bloc de aluminiu, cu o grosime de 6.9mm, deci putin mai subtire decat un iPad Mini 3.

 

Nokia-N1-Header

 

N1 vine cu ecran de 7.9 inch, cu procesor Intel Atom Z3580 quad-core, cu 2GB RAM, 32GB spatiu stocare, cu port USB Type C, fara micro-USB si cu o camera-front de 5mp, iar cea principala de 8mp.

 

nokia_z_launcher

 

N1 ruleaza cu Android 5.0 si va dispune de aplicatia lansata oficial vara trecuta, numita Nokia Z Launcher, care iti va aranja in homescreen aplicatiile si actiunile facute pe tableta, in functie de frecventa utilizarii si importanta lor pentru tine, de localizarea si nevoile tale.

 

 

Πηγή: engadget