mydlink SharePort: o noua aplicatie pentru cloud-ul privat

21

D-Link isi extinde gama existenta de servicii pentru cloud, cu aplicatia mydlink SharePort, pentru Android si iOS. Noua aplicatie ofera acces mai rapid si mai usor la capacitatile de stocare USB de pe routerele D-Link. Aplicatia este disponibila gratuit pe iTunes si Google Play.

Aplicatia mydlink SharePort este disponibila pentru cele mai recente routere wireless D-Link 802.11ac: DIR-868L, DIR-860L si DIR-850L (echipate cu versiunea curenta de firmware, o actualizare a firmware-ului putand fi necesara pentru o functionare optima a aplicatiei).

Punctul central al serviciilor de cloud mydlink este portalul privat mydlink, care serveste ca o poarta de acces catre datele stocate. Odata inregistrat, utilizatorul poate accesa fisierele media stocate la domiciliu, cum ar fi cele cu muzica sau filme, si de pe un smartphone sau tableta, doar prin introducerea in aplicatie a adresei de e-mail si a parolei. De asemenea, se pot incarca date, de pe terminalele mobile, pe suporturile de stocare de la domiciliu chiar si in timp ce esti pe drum, acestea putand fi pastrate in mod automat intr-un folder corespunzator extensiei de fisier.

Aceste caracteristici fac din „Cloud-ul privat” D-Link un serviciu foarte usor de folosit si de utilizatorii care sunt mai putin experimentati din punct de vedere tehnic, totodata garantand o securitate maxima a informatiilor, acestea fiind intotdeauna stocate in propria casa.

Si routerele de cloud D-Link mai vechi pot fi accesate, de asemenea, de la distanta, cu ajutorul aplicatiei mobile SharePort sau a unui navigator de internet cu acces SharePort Web. Pentru aceasta este necesar sa configurati un serviciu DNS dinamic.