Muzeul jocurilor video a pornit o campanie pe Kickstarter pentru a se muta intr-un sediu mai mare

32

Muzeul de Arta si Divertisment Digital (The Museum of Art and Digital Entertainment – MADE) a inceput din nou o campanie de Kickstarter pentru ca urmareste sa stranga fonduri ca sa se mute intr-un sediu mai mare. Muzeul a mai initiat o campanie de strangere de fonduri pe Kickstarter si in 2011 atunci cand a reusit sa adune peste 20.000 de dolari ca sa inchirieze un spatiu in San Francisco.

 

Din pacate, insa, tavanul spatiului s-a prabusit recent si a avariat si 18 computere si proiectoare, dintre care unele fiind gadget-uri foarte performante donate de companii ca Google sau Dolby. Noua campanie de Kickstarter initiate de MADE are drept obiectiv strangerea a 50.000 de dolari pe care muzeul isi propune sa ii foloseasca pentru a inchiria un spatiu din Oakland.

 

De mentionat ca, desi este un muzeu, MADE nu tine jocurile video in spatele unor panouri de sticla. La muzeu se tin frecvent maratoane de gaming si se dezvolta diferite proiecte care permit vizitatorilor sa joace gratuit jocurile expuse.

 

Πηγή: Engadget