Mozilla, Samsung, Microsoft si Opera se intrec in sisteme

17

Cel mai important targ de tehnologie se apropie cu pasi repezi. MWC 2013 vine pe 25 februarie, iar marile companii vin cu tot felul de surprize.

Potrivit blogului Softonic, Mozilla, Samsung, Microsoft si Opera vor prezenta cele mai noi sisteme de operare, ce concura cu bine-cunoscutele iOS 6, Android 4.2, BlackBerry 10 si Windows Phone 8.

 

MOZILLA

Mozilla ar putea veni cu Firefox OS, ce ruleaza aplicatiile in format HTML 5, insa acest lucru ramane de vazut in 25 februarie, la Barcelona.

 

tizen

In acelasi timp, Samsung, in colaborare cu Intel, vor prezenta Tizen, potrivit Korean Times, succesorul platformei Samsung Bada. Se va face astfel o comparatie intre Tizen si Android, iar daca acesta va avea success, sud-coreenii ar putea renunta la cel din urma care a mers pana acum pe smartphone-uri.

 

MICROSOFT

Noutatile ar mai putea veni si din partea Microsoft, venind cu mai multe detalii despre Windows Blue. Cum spuneam intr-un articol recent, acesta ar putea fi un update la Windows Phone 8/Windows 8, prin introducerea unor caracteristici noi, cum ar fi SkyDrive si HotMail.

 

opera 

Pe de alta parte, ne asteptam ca Opera sa prezinte Opera Ice, un nou browser pentru smartphone-uri.

Sursa: Softonic