Mozilla Firefox pregatit de lansare, dar gata pentru download

16

Firefox 17 pentru desktop va avea lansarea oficiala Miercuri, insa cea mai recenta versiune este deja disponibila pentru Windows, Mac si Linux. Puteti sa-l accesati pe serverele Mozilla.

Daca preferati sa asteptati pentru lansarea oficiala, pastrati browser-ul a subliniat Firefox.com. Ati putea dori, de asemenea, sa verificati blog-ul Mozilla, care este obligat sa aiba un anuna in curand. Intre timp, puteti verifica, de asemenea Firefox 17 pentru Android, care a fost lansat mai devreme, astazi.

Este inca un comunicat oficial, destinat utilizarii, de catre organizatii, cum ar fi scolile, universitatile, si intreprinderilor, care necesita suport extins pentru implementari de masa.

Inca neoficial Firefox 17, ne prezinta cateva modificari, ce servesc drept ghid:

 Clic-pentru-redare blocklisting puse in aplicare pentru a preveni versiuni vulnerabile plugin sa ruleze fara permisiunea utilizatorului.

 Mac OS X 10.8: Suport pentru Centrul de notificare.

 Peste douazeci de imbunatatiri de performanta, inclusiv remedieri in jurul paginii New Tab.

Va vom actualiza cu mai multe informatii atunci cand Firefox 17 se lanseaza oficial, respectiv maine. Intre timp, daca sunteti un dezvoltator web, poate doriti sa verificati Firefox 17 pentru dezvoltatori.