Mozilla a semnat un parteneriat cu Foxconn si vor lansa un nou produs

17

Mozilla si Foxconn au semnat un parteneriat de colaborare si au invitat presa pe 3 iunie la un eveniment, in cadrul caruia, pe langa parteneriat, va fi prezentat si un nou produs.

Compania taiwaneza, care este cel mai mare producator de echipamente electronice, este a 19 companie cu care Mozilla a semnat parteneriat.

In cadrul acestui eveniment, va fi lansat un echipament cu Firefox OS, se arata in invitatia trimisa presei.  Acest echipament care va rula Firefox OS va fi o tableta, , conform Focus Taiwan, care citeaza surse din industrie.

Mozilla a anuntat, anterior, parteneriate cu operatori de telecomunicatii si producatori de echipamente, cum ar fi Deutsche Telekom, Sprint, SingTel, LG si Huawei.

Mozilla deja a pus in vanzare doua telefoane mobile dotate cu Firefox OS, produse de compania spaniola GeeksPhone.

In acelasi timp, Hon Hai Foxconn, este in cautarea unui nou client, dupa ce Apple, pentru care compania taiwaneza producea mai multe produse, a inregistrat o scadere a cotelor pentru iPhone si iPad.

Foxconn mai asambleaza produse si pentru alte companii, cum ar fi HP si Nokia, insa clientii sai au raportat scaderi ale vanzarilor in ultimul timp.

Πηγή: Focus Taiwan