Mozilla a lansat Firefox-ul cu numarul 20

  14

  Mozilla a finalizat versiune cu numarul 20 a browser-ului Firefox pentru PC-uri. Ne-am obisnuit pana acum sa primim actualizari ce tin de securitate sau stabilitate si rar primeam ceve nou in interfata, modificari sesizabile cu ochiul liber, “palpabile”.

  Firefox 20 sarbatoreste schimbarea index-ului cu o noua fereastra de download ce afiseaza istoricul descarcarilor, tag-uri, bookmarks si un buton pop-up pentru consultarea rapida a starii in care se afla fisierele ce sunt descarcate, plantat in toolbar.

  Mozilla a materializat in noua versiune si noua perspectiva asupra private browsing-ului. Potrivit companiei, Firefox 20 acorda o atentie sporita celor ce se feresc de urmari atunci cand cutreiera internetul “in cautarea cadoului perfect” (nu zau?). Link-urile pot fi deschise incognito intr-o fereastra noua daca folositi un PC sau intr-un nou tab daca folositi un dispozitiv cu Android.

  Firefox poate fi actualizat folosind meniul browser-ului sau poate fi descarcat de aici, pentru desktop sau de pe Google Play, pentru Android.

  Πηγή: engadget