Motorola X Phone nu va fi un telefon ci un proiect rival al marcii Galaxy

16

Toate zvonurile de pana acum indicau ca X Phone va fi un smartphone ce va continua dinastia telefoanelor Nexus de la Google. Recent, o sursa din interiorul Motorola a declarat ca proiectul Motorola X va fi o marca ce va ataca brand-ul Galaxy cu aceleasi arme. Motorola X nu va oferi cate un singur telefon pe an ci va include o gama de produse care va acoperi toate segmentele de pret/performanta.

Se pare ca aceasta noua linie de produse va fi prima produsa de Motorola Mobility pe care Google isi va pune amprenta. Suita de smartphone-uri Motorola X va fi anuntata in cadrul evenimentului Google I/O si va fi disponibila incepand cu luna Iunie, anul curent. Se spune ca Motorola garanteaza cel putin o actualizare Android pe durata de viata a gamei si isi asuma responsabilitatea pentru aceasta (actualizarea nu va fi influentata de operatorul telecom ales).

Acum stirea “WOW” de care sursa se indoieste. Se pare ca Google/Motorola Mobility le da posibilitatea cumparatorilor de a-si alege configuratia telefonului. Inainte de a-l comanda, doritorii vor putea specifica marimea spatiului de stocare si cantitatea de RAM, iar Motorola va pregati telefonul ales in doar o saptamana. Pentru a primi un telefon pe care sa-l numesti al tau inca de la prima atingere, Motorola va permite incarcarea imaginilor de fundal (wallpaper), a sunetelor de apel si a contactelor pe dispozitivul comandat inainte de primirea acestuia.

Costul dispozitivelor se pare ca va fi subventionat de Google si speram ca se va bucura si Romania de atentia americanilor intr-un final. Mai multe informatii (oficiale) vor fi publicate in timpul Google I/O 2013, incapand cu 15 Mai 2013.

Πηγή: gsmarena