Motorola va oferi optiuni de personalizare pentru ceasul inteligent Moto 360

25

Site-ul Moto Maker al celor de la Motorola a fost folosit inca de la lansare pentru personalizarea smartphone-urilor. Publicatia Wired noteaza, insa, ca, incepand de luna viitoare, site-ul isi va extinde portofoliul si va permite personalizarea smartwatch-ului Moto 360.

 

Noua versiune a site-ului permite utilizatorilor sa aleaga din mai multe optiuni care sunt deja disponibile pentru Moto 360, dar in loc de o alegere simpla (de tipul carcasa neagra cu curea neagra de piele), utilizatorii vor putea combina diverse optiuni. In ceea ce priveste carcasele, Motorola va oferi ca variante de culori negru, argintiu si diverse nuante de auriu. Optiunile legate de cureaua Moto 360 vor fi extinse. Vor fi oferite doua dimensiuni, atat in cazul curelelor de piele cat si in cazul celor de metal si o noua curea facuta dintr-o singura bucata. Mai este de notat ca Motorola va lansa si o serie de watch face-uri noi, unul dintre aceste face-uri putand fi setate ca predefinit atunci cand utilizatorul face personalizarea pe site.

 

Desigur, schimbarile din Moto Maker sunt oarecum naturale. De altfel, si unul dintre oficialii Apple a dat semne ca gigantul aspira la optiuni de personalizare ale Apple Watch similare cu cele oferite prin Moto Maker. Deocamdata, nu este clar cand vor fi introduse efectiv noile optiuni pe Moto Maker si nici care va fi gama de preturi.

 

Πηγή: The Verge