Moto X 2017 apare în primele imagini spion

63

Deşi nu va lansa niciun smartwatch în perioada următoare, brandul Moto va avea continuitate pe segmentul smartphone. Lenovo pregăteşte deja noul Moto X, ce va fi lansat în 2017, din moment ce au apărut primele imagini spion. Ca de obicei, ne păstrăm şi o mică doză de scepticism când apar astfel de informaţii, însă industria zvonurilor a funcţionat destul de precis în ultimii ani. În plus, China este un tărâm în care secretele nu rămân secrete mult timp.

 

Imaginile apărute pe internet, ne arată însă, că telefonul încă se află într-un stadiu destul de incipient, impresia generală fiind aceea că design-ul încă mai poate fi îmbunătăţit. Deocamdată pare a fi încă în stadiu de teste, aşa că este posibil ca produsul final să arate diferit de cel prezent în aceste imagini.

 

Ca schimbări de design, liniile pentru antenele telefonului au fost împinse mai mult către marginile carcasei pentru a fi nu obstrucţionate de carcasa care pare a fi din metal.

 

Încă nu au apărut informaţii despre data de lansare, dar dacă Lenovo mai are de pus la punct doar design-ul ar fi destul timp de rezolvat această problemă până la expoziţia Mobile World Congress ce va avea loc în intervalul 27 februarie – 2 martie 2017, la Barcelona.

 

Πηγή: PHONEARENA