Moto M – urmatorul model pregatit de Lenovo

45

Moto M a ieșit la iveală după ce inginerii Lenovo au rulat testele de performanță Antutu pe noul model. Nu știm exact dacă acesta va fi numele comercial, este posibil să se schimbe. Zvonurile vorbesc despre o lansare oficială care ar fi pe 8 noiembrie, urmărim evenimentele și vă anunțăm în timp util.

 

De-a lungul timpului au circulat mai multe zvonuri privind dotările Moto M, se pare însă că în testele Antutu a fost un model cu procesor Mediatek Helio P10. Nu este nici cel mai puternic model, dar nici foarte slab. Este în continuare posibil să există și o variantă cu procesor Snapdragon 625, dar ea nu a fost dezvăluită încă. 

 

Procesorul este octa-core la 2.0 GHz, include toate tehnologiile moderne de care aveți nevoie și are scoruri de performanță bune. Modelul are 4GB de RAM și 32GB de stocare, deci nu veți avea nicio problemă din acest punct de vedere. Acceleratorul grafic este Mali-T860 GPU, unul destul de bun. Ecranul este de 5.5 inch Full HD, camera foto are senzor de 16 megapixeli, iar cea frontală pentru poze selfie este de 8 megapixeli. Versiunea de Android rămâne 6.0 Marshmallow. 

 

Motorola rămâne unul dintre cele mai serioase branduri pentru cei care nu doresc un flahship, deși concurența pe zona mid-range este tot mai mare și am auzit de unele probleme tehnice la Moto G4. Totuși, modelele ieșite din laboratoarele Lenovo sunt în general bune. Acum, totul va depinde de preț, pentru că aici se dă marea bătălie între producătorii A-brand și competitori.

Πηγή: GsmArena