MoneyGram este acum disponibil si in Orange Shop

24

Serviciul de transfer international de bani, MoneyGram, este acum disponibil si prin magazinele Orange Shop. Astfel doritorii pot transfera bani atat in moneda nationala cat si in euro atat in tara cat si in strainatate.

Astfel, toti cei care doresc sa expedieze bani cash, in RON sau in EUR, in tara sau in strainatate, pot intra si depune banii in cel mai apropiat magazin Orange shop, atat in timpul saptamanii, cat si pe durata weekendului, magazinele Orange shop stradale fiind deschise si dupa ora 18.00, iar cele din galeriile comerciale avand program pana la ora 22.00, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

„Incercam de fiecare data sa ne adaptam programului incarcat pe care il au clientii si sa le oferim solutii atunci cand au nevoie de ele. Astfel, am observat ca numarul tranzactiilor inregistrate pe durata weekendului sunt cu 50% mai mari fata de zilele obisnuite din cursul saptamanii, iar tranzactiile in interiorul tarii si-au dublat numarul de la inceputul acestui an.” a declarat Irina Matea, manager de proiect in cadrul Orange Romania.

Serviciul este o premiera in industria telecomunicatiilor din Romania, Orange fiind singurul operator care a introdus un serviciu de transfer international de bani cash. Acesta este disponibil in Orange shop din toata tara, pe toata durata programului de functionare, iar banii pot fi ridicati in RON sau EUR, in functie de optiunea expeditorului. Banii trimisi in afara tarii pot fi ridicati in moneda tarii respective sau in alta valuta disponibila. Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit si nu trebuie sa fie clienti Orange.

Mai multe detalii despre serviciul de transfer international de bani prin MoneyGram puteti gasi pe site-urile celor doua companii.