Mixcloud rearanjat pentru Android

40

Mixcloud nu este o aplicatie tocmai noua, insa versiunea pentru Android a fost reconstruita, relansata si improspatata, incepand cu saptamana aceasta.

 

Daca inca va intrebati ce este Mixcloud, este o platforma de music streaming care nu se concentreaza doar pe piese, albume, playlist-uri bine stabilite pe care le ofera utilizatorilor, asa cum fac Spotify sau Rdio. Esenta Mixcloud sta in livrarea la cerere a show-urilor radio si a DJ-seturilor, prezentate in functie de categoriile, genurile pe care le cauti, incluzand Dubstep, Comedy, Classical sau News. Mai pe scurt, cu Mixcloud iti administrezi propria statie radio.

 

In plus, o noua comanda “Discover” (deja disponibila pentru iOS) sugereaza noi materiale audio pe care sa le consulti, in functie de activitatea ta. De asemenea, elementul social al Mixcloud te tine la curent si cu activitatile prietenilor tai si-ti permite sa dai follow altor utilizatori, fie ei artisti underground sau vedete ale radioului, DJ faimosi si sa te conectezi via Facebook cu ei, sa dai share la show-urile lor sau la propriul mix.

 

Mixcloud pentru Android se poate dowloada de aici, iar pentru iOS aici. Gratis.

Πηγή: stuff