Mira, tracker-ul fitness pentru femei in pas cu moda

24

Dispozitivele purtabile care arata si bine incep sa devina un lucru din ce in ce mai comun, iar castile inteligente sau smartwatch-urile elegante au aparut deja si pot fi considerate bijuterii inteligente. Mira este cel mai nou jucator pe aceasta piata si este un gadget tracker de fitness incorporat intr-o bratara eleganta.

 

Accesoriul Mirra este potrivit atat pentru o tinuta casual cat si pentru una stilata si incorporeaza un element de tracking care poate fi atasat de haine, poate fi purtat in buzunar sau poate fi pus intr-un loc special din bratara. Ca variante de culori, bratara Mira poate fi achizitionata pe auriu sau mov inchis.

 

Mira este disponibila in trei dimensiuni diferite: 2 inci, 2.2 inci si 2.5 inci (sau petite, small si medium). Datele despre numarul de pasi si alte coordonate sunt adunate in aplicatia pentru smartphone Mira unde utilizatoarele pot introduce si informatii despre ceea ce mananca si pot tine un jurnal. Deocamdata, echipa din spatele bratarii intelingente Mira nu a oferit niciun fel de detalii tehnice aditionale.

 

In prezent, proiectul este curs de finantare prin intermediul unei campanii Kickstarter, iar firma producatoare spera sa poata strange 10.000 de dolari. Deocamdata, fondurile au ajuns aproape la jumatate si mai sunt 30 de zile de desfasurare a campaniei.

 

Pentru utilizatorii care profita de oferta, bratara si incarcatorul costa 149 de dolari. Pretul final de vanzare al Mira va fi de 169 de dolari, iar livrarile ar putea incepe luna viitoare. Iata si un material video care prezinta produsul:

 

 

 

Πηγή: Slashgear