Mionix lanseaza primul mouse inteligent din lume

20

Echipa de inovare MionixLabs din cadrul copaniei Mionix, producatoare de elemente periferice pentru jocuri, a lansat primul mouse inteligent din lume. Gadget-ul se numeste NAOS QG si este construit pentru a respecta cele mai inalte standarde legate de forma originale NAOS si incorporeaza facilitati Quantified Gaming.

 

Cu ajutorul acestui mouse inteligent, utilizatorii isi vor putea monitoriza bataile inimii, reactiile de la nivelul pielii si actiunile, toate in timp real. NAOS QG va avea incorporati senzori care sa poata aduna aceste date si va putea citi reactiile biologice pe care utilizatorii le au in timp ce se joaca. Totul va fi afisat in cadrul unuei portiunu transparente care se va suprapune pe ecran, astfel ca utilizatorii vor putea continua sa se joace fara sa fie deranjati. Cei de la MionixLabs isi doresc sa incerce sa creeze acest sistem si pentru jucatorii de sporturi diverse sau atleti.

c82f5b54a2a7d7a57db61ff73cb9a27a_large

Toate datele adunate de NAOS QG vor putea fi vizualizate si in interiorul unui tabel, iar utilizatorii vor putea alege ce perioada sa fie afisata. De indata ce mouse-ul inteligent va fi lansat, Mionix va trimite catre dezvoltatorii de aplicatii API-ul gadget-ului, astfel ca sistemul ar putea fi folosit pentru orice aplicatie, nu doar pentru jocuri.

 

Deocamdata, echipa de specialisti a lucrat pentru construirea unui prototip. Ei spera ca proiectul sa poata fi finantat prin intermediul unei campanii pe Kickstarter. Productia de masa este programata in luna iunie 2015, iar mouse-ul va costa 129 de dolari (sau 79 de dolari pentru cei care profita de oferta early-bird).

 

Iata si un material video de prezentare al mouse-ului inteligent NAOS QG:

 

 

Πηγή: Slashgear