Mio Technology ofera reduceri de pret la navigatoarele pentru biciclete

21

Avantajele pe care le ofera computerele pentru biciclete pasionatilor de plimbari in aer liber pe doua roti devin tot mai constientizate si apreciate, un indicator in acest sens fiind cresterea numarului de unitati vândute. Compania Mio a introdus aceasta categorie de produse pe piata din România acum 5 luni de zile, iar acum completeaza gama cu 3 modele de navigatoare pentru biciclete.

 

In prezent, categoria este formata din 3 modele: Mio Cyclo 100, Mio Cyclo 105 si Mio Cyclo 105 HC. Toate cele trei dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc sa-si monitorizeze performantele sportive si sanatatea. Au un design compact si dispun de o carcasa robusta si rezistenta la apa (IPX7) care permite utilizarea acestora in diverse conditii meteorologice.

 

Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care ofera functionare indelungata, de pâna la 18 ore, bicilistii putându-se bucura de parcurgerea unor distante mai lungi fara sa se preocupe de reincarcarea dispozitivelor.

 

Computerele inregistreaza timpul, viteza, distanta parcursa, caloriile consumate precum si traseele, cu ajutorul GPS-ului integrat. Cele trei modele sunt disponibile la reducere in retelele marilor retaileri, atât clasici cât si online. Spre exemplu, modelul Mio Cyclo 105 poate fi achizitionat din reteaua de magazine Germanos cu un pret de doar 599 de lei, mai mic cu aproape 20%.

Mio_Cyclo_105