Mio Technology lanseaza GPS-ul Mio Spirit 7500 LM cu un procesor mai performant

27

Mio Technology lanseaza modelul Mio Spirit 7500 LM cu procesor MStar MSB2531 de 800 MHz ce asigura o planificare a rutelor de doua ori mai rapida in comparatie cu gama Mio Spirit anterioara. Acesta beneficiaza de serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clientilor sa primeasca pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a GPS-ului.

 

Software-ul GPS-ului Mio Spirit 7500 LM este administrat de sistemul Phoenix versiunea 1.8, ce eficientizeaza reactia de raspuns a interfetei de navigare. Ecranul tactil este de 5 inch, sistemul GPS-ului colecteaza informatii despre rute de la soferi, iar la sosire, GPS-ul Mio Spirit 7500 LM afiseaza automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei, prin functia de „Asistenta la parcare”. Acesta inregistreaza si coordonatele unde este parcat autoturismul, permitand soferilor sa identifice rapid vehiculul.

 

In plus, noul GPS Mio Spirit ofera asistenta pentru incadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D, asistenta vocala (anuntarea numelor strazilor), mod pieton, ghidare in tuneluri si informatii despre rutele selectate. Soferii pot testa gratuit timp de trei luni si optiunea „Safety Camera Data”, ce semnalizeaza apropierea de camerele de supraveghere a circulatiei.

 

GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este disponibil pe piata din Romania la pretul recomandat de 589 lei.