Mio lanseaza doua modele de GPS echipate cu TMC, serviciul de informatii din trafic in timp real disponibil in Romania

33

Mio, liderul pietei de dispozitive GPS din Romania, lanseaza pe piata locala doua produse prevazute cu serviciul TMC, sistem care colecteaza, interpreteaza si livreaza date din trafic in timp real, la nivel national. Serviciul este gratuit pe viata si vine instalat pe modelele Mio Spirit 495 Eu LMU TMC si Mio Spirit 695 Eu LMU TMC din noua gama de dispozitive de navigatie prin GPS Mio Spirit 2012.

Traffic Message Channel TMC este un sistem care ofera informatii cu privire la problemele de trafic de pe principalele autostrazi ( accidente, ambuteaje sau lucrari rutiere) si pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea recalcularii rutei. Atunci cand datele sunt integrate direct intr-un sistem de navigatie, informatiile despre trafic pot fi utilizate in calcularea traseului. Astfel, dispozitivul GPS prezinta rute alternative pentru a evita incidentele din trafic. Serviciul TMC este codat digital folosind sistemul FM-RDS prin unde radio conventionale.

Mio Spirit 495 Eu LMU TMC Mio Spirit 495 LM vine cu actualizare pe viata a hartilor si serviciul Mio Lifetime Map Update, astfel incat utilizatorii vor beneficia de actualizarea hartilor, fara niciun cost suplimentar. Cu SmartRoutes™ si atentionarile de trafic in timp real (TMC), Spirit 495 LM nu numai ca indica rutele optime, dar si atentioneaza asupra intarzierilor in trafic pentru un timp de calatorie optim. Spirit 495 LM are informatii de trafic incorporate, pentru evitarea intarzierilor si ambuteiajelor, afland din timp unde sunt probleme.

Mio Spirit 695 Eu LMU TMC Mio Spirit 695 LM vine cu actualizare pe viata a hartilor si serviciul Mio Lifetime Map Update, astfel incat utilizatorii vor beneficia de actualizarea hartilor, fara niciun cost suplimentar. Noul Mio Spirit 695 LM, cu ecran de 5″ si functiile de navigatie premium, are toate functiile necesare pentru a fi un dispozitiv de navigatie puternic. Previzualizati dintr-o privire rutele cu Alegerea rutelor; mergeti pe rute optimizate pentru stilul dumneavoastra de condus folosind SmartRoutes si LearnMe Pro™ si evitati ambuteiajele cu ajutorul informatiilor de trafic in timp real (TMC). Spirit 695 LM este un dispozitiv de navigatie complet pentru cei care doresc o prestatie excelenta pe drum.

Noile dispozitive de navigatie prin GPS Mio Spirit 2012 cu serviciul TMC integrat sunt disponibile pe piata din Romania la urmatoarele preturi: Mio Spirit 495 Eu LMU TMC (4,3’’) la 779 Lei si Mio Spirit 695 Eu LMU TMC (5,0’’) la 879 Lei.

Afla online cat te costa sa fii prins in trafic Pentru a evidentia beneficiile serviciului TMC, oricine dispune de un cont pe re?eaua de socializare Facebook poate afla online ce suma pierde anual in blocajele de trafic. Aplicatia „stii cat te costa sa fii prins in trafic?” permite utilizatorului sa descopere avantajele folosirii serviciului TMC printr-un simplu chestionar. Aplicatia este disponibila aici.