Mio lanseaza camerele video auto MiVue, cu ecran tactil si inregistrare la rezolutie Extreme HD

  14

  Mio Technology lanseaza pe piata locala seria de camere video auto MiVue 600 cu ecran tactil de 2,7 inci widescreen si posibilitatea inregistrarii la rezolutie Extreme HD pentru modelele Mio MiVue 658 WIFI si 658 Touch, respectiv Full HD in cazul 638 Touch.

   

  Totodata, Mio lanseaza modelul MiVue 658 WIFI, ce permite stabilirea unei conexiuni fara cablu intre dispozitiv si smartphone si incarcarea fisierelor video pe retelele sociale sau mediile de stocare in cloud, prin intermediul aplicatiei speciale pentru Android sau iOS. Seria MiVue cuprinde camere video auto capabile sa inregistreze cu peste 30 de cadre pe secunda la rezolutie Extreme HD sau Full HD.

   

  Obiectivul noilor camere video auto are o diafragma F1.8, cu deschidere larga, si sistem optic format din sase elemente de sticla, cu filtru IR optional, ce permit inregistrarea unor imagini clare, chiar si in conditii de iluminare scazuta. Campul vizual de 150 de grade capteaza toate detaliile din fata masinii, iar sistemul optic integrat minimizeaza efectul fisheye si orice tip de distorsiune a marginilor cadrului inregistrat. Datele pot fi stocate pe carduri microSD cu o capacitate de pana la 128 GB, in timp ce modelele MiVue 638 Touch si 658 Touch integreaza un slot aditional pentru cadrul de memorie, ce permite inregistrarea concomitenta pe ambele medii de stocare, astfel incat imaginile sa fie protejate suplimentar impotriva deteriorarilor accidentale. 

   

  Noua gama de camere video Mio MiVue 600 este disponibila pe piata din Romania la preturi care incep de la 429 lei.