Miele lanseaza masinile de spalat vase Active si intra pe un nou segment de piata

128

Miele a decis sa intre pe un nou segment de piata si a lansat gama de masini de spalat vase Active. Electrocasnicele au fost prezentate la evenimentul IFA 2015 si vor fi disponibile la preturi convenabile de pana la 130 de euro.

 

Modelele din seria Active includ toate tipurile de masini de spalat vase, de la modelele de sine statatoare la cele incorporabile, si au o capacitate de incarcare pentru 13 sau 14 seturi de vase. Toate modelele au cinci programe de spalat, precum si optiunea de spalare rapida. Alte optiuni includ cosuri reglabile si functia exclusiva Miele ComfortClose pentru inchiderea si deschiderea usoara a usii. Cosul inferior ofera o mai mare libertate de aranjare a veselei si, in functie de preferinte, clientii pot opta intre un cos special pentru tacamuri si uscatorul pentru tacamuri patentat Miele. Uscatorul este disponibil gratuit indiferent de model, independent sau incorporabil.

 

Ca toate celelalte masini de spalat vase de la Miele, si cele din gama Active au cele mai eficiente rezultate la curatarea si uscarea vaselor si sunt facute sa reziste cel putin 20 de ani. Clasa de eficienta energetica este A+, iar nivelul de zgomot este de doar 46 dB, masina fiind extrem de silentioasa.