Micul proiector Android care poate inlocui computerul, TV-ul si cablul

22

Odin este un mic gadget care masoara 4.3 x 6 x 1.8 inci, cantareste, in versiunea sa din metal, aproape 1 kilogram si poate inlocui computerul, televizorul si cablul utilizatorilor. Dispozitivul este, de fapt, un computer cu sistem de operare Android si poate accesa aplicatiile Play Store, dar si continut care poate fi stocat in gadget si folosit pentru divertisment sau afaceri.

 

Deocamdata Odin nu poate fi cumparat, insa pentru producerea sa in masa se va porni curand o campanie de strangere de fonduri pe Kickstarter. Proiectorul Odin este alimentat de un procesor quad-core de 1.6 GHz Cortex-A9, beneficiaza de o memorie RAM de 2 GB si variante de capacitati de stocare de 8, 16 sau 64 de GB.

In plus, exista suport pentru conexiunea Wi-Fi 802.11 b/g/n si Bluetooth, iar gadget-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Exista porturi pentru conexiunea HDMI si USB, iar bateria care este incorporata in dispozitiv are o capacitate de 2.500 mAh si ofera o autonomie de 45 de minute in modul divertisment si 6 ore in modul speaker. De asemenea, Odin include si doua boxe cu conexiune Bluetooth si un stativ pe care poate fi asezat. Proiectorul inclus in Odin foloseste un display DMD de 0.3 inci, o sursa de lumina LED si ofera o rezolutie de 854 x 480 de pixeli.

 

Gadget-ul Odin va costa 495 de dolari pe Kickstarter. Este de asteptat ca aceasta campanie de stranger de fonduri sa inceapa pe 28 mai.

Πηγή: BGR