Microsoft vinde MixRadio catre serviciul de mesagerie Line

14

Atunci cand Microsoft a incheiat achizitia de milioane de dolari a Nokia, a cumparat si o serie de servicii pe langa cele cerute de firma. Unul dintre aceste servicii era aplicatia de streaming MixRadio care, in acest an, s-a desprins drept serviciu de sine statator. Totusi, aceasta situatie se pare ca nu a durat mult, intrucat Microsoft anuntat ca i-a gasit MixRadio o noua casa.

 

Microsoft a incheiat un acord cu serviciul de mesagerie Line pentru vanzarea MixRadio. Line este o firma care a ajutat la crearea de conexiuni intre dispozitivele inteligente din casa si un pionier al conceptului emoticoanelor de tip sticker. Prin aceasta achizite a MixRadio, Line isi extinde accesul catre noi piete.

 

Utilizatorii care se gandesc ca vanzarea MixRadio ar putea aduce o schimbare a experientei in cazul proprietarilor de smartphone-uri Windows Phone ar trebui sa stea linistiti. Directorul MixRadio a asigurat ca firma va continua sa ofere “o experienta muzicala personalizata pe smartphone-urile Lumia”.

 

Πηγή: Engadget