Microsoft Sway a iesit din stadiul de preview pentru iOS, Windows 10 si Office 365

23

Microsoft a lansat mai multe servicii orientate catre consumatori in ultima vreme, lucru destul de neobisnuit pentru aceasta companie. Unul dintre aceste servicii este si Sway care tocmai a iesit din versiunea preview atat in variantele pentru iOS si Android cat si pentru Office 365 si noul sistem de operare Windows 10.

 

Sway este un serviciu de creare de prezentari, alternativ PowerPoint. Chiar daca nu la fel de complex ca PowerPoint, serviciul web Sway permite utilizatorilor sa creeze prezentari destul de avansate in care pot integra cu usurinta imagini surprinse cu telefonul, materiale video, muzica si alte tipuri de continut. Punctul pe care Microsoft il promoveaza si care face Sway un serviciu deosebit este ca toate aceste actiuni se intampla in cloud, asa ca proprietarii de dispozitive mobile nu au nevoie decat de acces la internet.

 

Sway este un serviciu disponibil gratuit pe sistemele de operare mentionate. Ramane de vazut cum va fi primit de public, insa cu siguranta valul de facilitati pe care Microsoft le-a oferit consumatorilor in ultima vreme reprezinta o schimbare in abordarea pe care o adopta firma.

 

Πηγή: PocketNow