Microsoft Snip permit adnotari scrise si vocale pentru screenshot-uri

26

Capturile de ecran sunt foarte utile in anumite cazuri cand se doreste oferirea unui feedback relevant. Tocmai de aceea, Microsoft a lansat o noua aplicatie Windows numita Snip care vrea sa imbunatateasca informatiile oferite de screenshot-uri.

 

Astfel, Microsoft Snip nu numai ca poate face screenshot-uri pe care utilizatorii sa le impartaseasca cu colegii sau prietenii, ci permite si adaugarea de adnotari vocale sau scrise (cu ajutorul stylus-ului). Dupa ce utilizatorul termina de facut adnotarile, poate sa dea paste imaginii intr-o alta aplicatie (intrucat informatiile sunt pastrate in clipboard), o poate distribui ca un link web sau o poate exporta ca fisier MP4. Materialele sunt transformate automat in format MP4 in momentul in care utilizatorul decide sa adauge si o adnotare vocala imaginii.

 

De notat mai este ca exista si optiunea de embed, ceea ce permite integrarea in continutul web. Deocamdata, aplicatia Microsoft Snip este disponibila in versiune beta si poate fi descarcata de aici.

 

Πηγή: Engadget