Microsoft scoate din stadiul beta aplicatia Facebook pentru Windows 10 mobile

266

Utilizatorii Windows Phone au trebuit mereu sa astepte pentru ca aplicatii populare pe alte platforme sa devina disponibile si pentru ei. Acesta este si cazul aplicatiei Facebook care pana acum nu s-a ridicat la nivelul calitatii pe care o ofera versiunile pentru Android si iOS.

 

Chiar si asa, Microsoft a incercat sa ofere utilizatorilor aplicatiei Facebook o experienta cat mai buna pe sistemul de operare mobil, iar versinea beta a Facebook pentru Windows 10 mobile a iesit de curand din varianta beta. Cei care au incercat deja varianta beta nu vor gasi, deocamdata, elemente noi insa faptul ca aplicatia a iesit din perioada de testare marcheaza cu siguranta un moment important.

 

Utilizatorii Facebook pentru Windows 10 vor primi aplicatia in varianta 10.1, dar Microsoft nu va intrerupe suportul nici pentru versiunea pentru Windows Phone 8.1 care va primi si ea un update care va aduce aplicatia la varianta 8.3.7.0. De mentionat mai este ca actualizarile care vor aduce sistemul de operare Windows 10 pe smartphone-urile Lumia vor incepe sa fie distribuite luna viitoare.

 

Πηγή: PocketNow