Microsoft promite că din 2017, actualizările pentru Windows 10 vor fi mai mici

23

La fel ca şi la versiunile 8 şi 8.1, utilizatorii de Windows 10 au nemulţumiri la capitolul update-uri pentru sistemul de operare de la Microsoft.

 

Compania americană a încercat mai multe metode prin care utilizatorii să nu fie incomodaţi de actualizări (livrarea actualizărilor non-critice la intervale regulate sau P2P download), însă rezultatele nu i-au satisfăcut pe utilizatori. Prin urmare, Microsoft va demara într-o formă de test “Platforma de Actualizări Unificate – Unified Update Platform” (UUP) care ar trebui să facă diferenţa.

 

Unul din cele mai mari beneficii pentru aduse de UUP, pentru comunitatea de utilizatori Windows va fi reducerea volumului de descărcări pe PC-uri. Am reunit toate tehnologiile în acestă platformă care va permite transmiterea de pachete de actualizare diferenţiate pentru fiecare tip de dispozitiv, fie că este dispozitiv mobile sau PC“, a postat pe blogul oficial dedicat platformei Windows, Bill Karagounis, program manager în divizia Windows.

 

Se pare că viitoarele pachete ar trebui să fie în medie cu 35% mai mici decât cele din prezent. Noile schimbări vor fi disponibile pentru publicul larg odată cu actualizarea la Windows 10 Creators Update, care este programată pentru luna martie a anului viitor.

 

Πηγή: theverge