Microsoft prezinta Xbox One intr-un video de 12 minute

25

Microsoft se pregateste intens de lansarea noii console Xbox One si ofera informatii catre publicul larg. Pe langa aceste informatii, compania a oferit si un material video de 12 minute prin care prezinta noua consola de joc.

 

Testul este efectuat de oficiali Xbox si prezinta experienta de care vor avea parte utilizatorii si panoul de control Xbox Dashboard. In materialul video sunt incluse si elemente “fantastice”. Primul astfel de element este personalizarea TV. Prezentarea arata cum senzorul Kinct al consolei ii ridica pe ambii oficiali care efectueaza testele si ii arata alegandu-si, fiecare, continutul pentru panoul de control. De asemenea, se demonstreaza diferite alte functii ale noii console.

 

Prin intermediul comenzii vocale, utilizatorul poate lansa un joc, poate initia o cautare sau poate raspunde la apelurile Skype pe care le primeste. In plus, tot in cadrul apelurilor Skype, utilizatorul le poate pune in asteptare pentru o scurta perioada de timp. Xbox One Guide ofera un punct prin care utilizatorii pot cumpara continut pentru consola. Utilizatorii au si o aplicatie alternativa pentru consola care se va lansa tot luna aceasta. Aplicatia se numeste Xbox One SmartGlass, este gratuita si functioneaza pe dispozitivele Windows 8, Windows Phone 8, iOS si Android.

 

Iata materialul video prin care oficialii Xbox prezinta noua consola Xbox One:

 

 

Πηγή: The Inquirer