Microsoft pregateste testerii Windows 10 Insider Preview pentru versiunea finala

17

Mai este putin peste o luna pana cand sistemul de operare Windows 10 pentru PC-uri va fi lansat. Pentru utilizatorii care participa la programul Insider Preview in care au avut posibilitatea sa testeze versiuni intermediare ale sistemului de operare, cu siguranta acesta este un moment important. Testerii se vor confrunta, de asemenea, cu o serie de schimbari, intrucat Microsoft pregateste deja lansarea versiunii oficiale.

 

Intrucat mai sunt doar cateva saptamani in care va exista o versiune preview (versiunea oficiala a Windows 10 se lanseaza pe 29 iulie), interactiunea pe care utilizatorii o au cu sistemul de operare se va schimba. Astfel, Microsoft a facut o serie de schimbari, printre care faptul ca utilizatorii cre vor sa mai primeasca update-uri trebuie sa se conecteze cu contul Microsoft pe care l-au folosit pentru a intra in programul Insider, pe PC-ul pe care folosesc sistemul de operare.

 

Utilizatorii care asteapta data de 29 iulie pentru a avea acces la versiunea oficiala nu trebuie sa isi faca griji cu privire la acel cont si conectarea lui la PC-ul pe care va fi folosit sistemul de operare, intrucat regula se aplica doar pentru testare versiunii Insider Preview. Totusi, utilizatorii vor avea nevoie de un cont Microsoft, in momentul in care decid sa foloseasca versiunea oficiala.

 

Odata cu data de 29 iulie, utilizatorii care s-au aflat in programul Insider si au testat versiunile intermediare vor primi un update normal catre versiunea oficiala a Windows 10. Asta inseamna ca nu vor trebui sa ia totul de la inceput si sa reinstaleze sistemul de operare. Desigur, se poate face asta daca utilizatorii doresc, insa nu este o conditie obligatorie pentru a putea rula Windows 10, in varianta sa finala.

 

Πηγή: PocketNow