Microsoft Lumia 650 a fost lansat oficial

54

Inca de la succesul rasunator pe care l-a avut cu Lumia 520, Microsoft a inceput sa se concentreze pe dispozitive low-end, cu preturi mici, nu pe gadget-uri de ultima generatie. Desigur, gadget-urile ofera specificatii decente, dar nu stralucesc, iar asta este valabil si la capitolul design.

 

Totusi, lucrurile par sa se schimbe. Recent, Microsoft a anuntat lansarea smartphone-ului Lumia 650. Acesta ar putea fi numit primul smartphone entry-level orientat catre zona de business. De asemenea, si aspectul este unul deosebit, daca ne gandim la segmentul din care face parte gadget-ul.

 

Modelul se adreseaza doar “anumitor tari europene” si va incepe sa fie vandut de pe 18 februarie, la un pret de comercializare de 199 de dolari, inaintea aplicarii taxelor. Smartphone-ul este echipat cu un ecran de 5 inci si incorporeaza un cadru de aluminiu anodizat. Chiar si asa, greutatea ramane mica, de doar 122 de grame, iar Lumia 650 are o grosime de 6.9 milimetri. Camerele foto si frontala sunt de 8, respectiv 5 megapixeli, iar procesorul care alimenteaza smartphone-ul este un Snapdragon 212.

 

Iata si un material video care prezinta noul smartphone Microsoft:

 

 

Πηγή: PocketNow